Eerste dienst met gasten

Yes! Komende zondag is het weer zo ver: De eerste dienst in Dingstede met gasten erbij. Sinds de corona crisis zijn we als gemeente over gegaan naar het livestreamen van diensten via Youtube. Een geweldige uitkomst is het in deze tijd, maar wat missen we de ontmoetingen op zondag, het samen God aanbidden door de diensten heen. Tegelijkertijd zijn er in de afgelopen ook mooie kleinschalige initiatieven geweest, om toch aan de verbondenheid te blijven werken. En als gemeente zitten we gelukkig niet stil. Zo komt er in het nieuwe seizoen weer een evangelisatieteam, is er een werkgroep onderwijs in de afgelopen periode druk bezig geweest om te werken aan een jaar- en kwartaalthema’s en zijn we inmiddels klaar om morgen een kleine groep mensen te ontvangen in Dingstede.

 

En ja, de groep is nog klein. Naast de medewerkers mogen er morgen 40 mensen de dienst bijwonen. Heel wat anders dan de honderden mensen die we normaal verwelkomen. Maar het is weer een begin! We gaan uittesten hoe het loopt, wat moet er nog aangepast worden en wat werkt niet. Hopelijk kunnen we zo de komende tijd steeds meer mensen ontvangen. Uiteraard blijven we de komende tijd ook doorgaan met de livestream. 

 

Wil je naar de dienst? Dan is het goed om de actuele informatie alvast door te nemen. Op de corona pagina vind je meer informatie en ook flyer met de regels die we hanteren binnen Dingstede.

 

Lieve mensen, wat wil ik jullie allemaal graag weer ontmoeten. Ik hoop jullie dan ook graag op 30 augustus tijdens de startzondag te zien. Laten we bidden voor goede weersomstandigheden.