Psalm 77

In deze nieuwe bemoedigingsapp lees ik Psalm 77 voor. Je vindt hem ook hier (de link opent in een nieuw venster). Een bijzondere Psalm waarin zichtbaar wordt hoe de psalmist worstelt met het hebben van de juiste focus. Halverwege de Psalm zie je plotseling een verschuiving in zijn denken.

Na een korte overdenking sta ik ook nog stil bij de dag van bidden en vasten die we houden op maandag 31 augustus. Naast jouw persoonlijke gebedsmomenten en het vasten op die dag zijn er ook gezamenlijke gebedsmomenten waaraa je kunt deelnemen. Wil je hieraan meedoen? Dan moet je je even aanmelden bij Liesbeth Koetsier. Er is 2 keer ruimte voor 3 groepen van 6 personen in het Behouden Huys. De eerste groepen starten om 18.00u tot 20.00u de tweede groepen starten om 20.00u tot 21.30u. Doe je mee? 

Deze bemoedigingsapp sluit ik af met een zegenbede:

Moge de baby van Bethlehem je vrede geven.

Moge het kind van Nazareth je vreugde geven.

Moge de man van Galilea je kracht geven.

Moge de Messias van Golgotha je moed geven.

Moge de opgestane Jezus je hoop geven.

En de opgevaren Christus een voorsmaak van Zijn glorie.

(Een zgen uit het Heilige Land, naar father Potter of Peckham)


PS. Ik hoop jullie natuurlijk allemaal komende zondag te zien wanneer we elkaar kunnen ontmoeten bij de Zwarte Dennen. Wel zijn we afhankelijk van het weer. Komende donderdag nemen we een beslissing of de startzondag door kan gaan of niet. Laten we bidden voor mooi weer. Het zou toch fantastisch zijn om elkaar op zo’n manier te kunnen ontmoeten!

Kerkdiensten

Elke zondag
10:00 – 11:30 uur
Baby- en kinderopvang aanwezig 

Locatie

CSG Dingstede
Gerard Doustraat 13, Meppel
7944 HD Meppel

Cookies en privacy