Huiskringen

Het is inmiddels even geleden dat jullie wat gehoord hebben vanuit de huiskringcoördinatie. Een tijd geleden werd er een oproep gedaan voor een nieuw team van huiskringcoördinatoren. Op dit moment zijn er 3 personen die belangstelling hebben, we gaan samen kijken hoe we dit kunnen aanvliegen. Als gemeente hebben we een verlangen naar verbondenheid, tegelijkertijd zijn we in aantallen ook best gegroeid. Verbondenheid met elkaar kan dan een uitdaging zijn, juist daarvoor is het kringenwerk ontzettend van belang.

Het is helaas niet gelukt om de vormgeving van het kringenwerk op te starten voor de vakantie, dat betekent dat de bestaande kringen dit jaar gewoon kunnen starten en zelf invulling kunnen geven aan de kringavond. Mocht je graag naar een kring willen maar nog geen kring hebben, stuur dan vooral even een berichtje! Wel laten we alvast weten: We gaan dit jaar flink investeren in het kringenwerk en de boel gaat op de schop. We willen graag naar een situatie waarin de focus van de kringen ligt bij de verbondenheid en dat ieder gemeentelid bij een kring hoort.

Hoe zit het dan met materialen? De kringen zijn daar momenteel vrij in, net als de invulling van de ontmoetingen. Wel is er alvast een extraatje: Vanaf september zal Johan verwerkingsmateriaal op de website plaatsen aansluitend op zijn preek van die zondag. Zo kun je als kring hier mee aan de slag als daar de behoefte voor bestaat.

Aanmelden voor een kring of ideeën rondom het kringwerk? Neem contact op via het contactformulier