Startzondag afgelast

Lieve mensen,

Onderstaand bericht is via de Scipio app naar alle leden gestuurd. Voor gasten die van plan waren te komen ook hier deze mededeling: 

Gezien de slechte weersverwachting voor komende zondag hebben we gisteravond in de raad helaas moeten besluiten de startdag bij de Zwarte Dennen niet door te laten gaan. Een alternatief voor een startdag bínnen is er niet. Een streamdienst is er eveneens niet deze zondag. Volgende week hebben we weer een streamdienst en er is ook nog altijd de mogelijkheid je op te geven voor het kampeerweekend volgende weekend in Ommen. Het afscheid van de kinderen van de zondagsschool wordt verplaatst naar zondag 13 september.

Namens de raad, Karel Lub

Kerkdiensten

Elke zondag
10:00 – 11:30 uur
Baby- en kinderopvang aanwezig 

Locatie

CSG Dingstede
Gerard Doustraat 13, Meppel
7944 HD Meppel

Cookies en privacy