Cursus: Jezus door de Bijbelse feesten

Wil jij meer weten over de Bijbelse feesten? Dan ben je van harte welkom bij deze gratis drie-delige cursus. Je kunt je aanmelden voor alle drie middagen, maar kun je een keer niet? Geen ramp: de middagen zijn ook afzonderlijk van elkaar te volgen! En het mooie van deze cursus: Hij is ook geschikt voor het gezin. Naast de bijeenkomst van de volwassenen loopt ook gelijktijdig een programma voor de kinderen. Een mooie kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de Bijbelse feesten en daar door Jezus beter te leren kennen, want de Bijbelse feesten zijn er niet zomaar!

Klik hier om je aan te melden voor de cursus (link opent in een nieuw venster)

Deze driedelige cursus zal (onder voorbehoud) gegeven worden op zondag 25 oktober, 8 november en 22 november door Sybe en Joke Vos in het Achterhuis.
25 oktober: “Gods Kalender
Nieuwe Maan en Sjabbat

8 november: “De voorjaarsfeesten
Pesach, Matsot, Eerstelingen, Omertelling en Sjavoeot

22 november: “De najaarsfeesten
Jom Teroea, Jom Kippoer, Soekot en de Achtste dag

De cursus start om 15.00 uur en om 16.30 uur sluiten we af. Er kunnen maximaal 20 volwassenen deelnemen aan dit programma. Op die manier kunnen we de 1,5 meter ruimschoots waarborgen. Aanmelden is verplicht.

Kerkdiensten

Elke zondag
10:00 – 11:30 uur
Baby- en kinderopvang aanwezig 

Locatie

CSG Dingstede
Gerard Doustraat 13, Meppel
7944 HD Meppel

Cookies en privacy