Praatpapier 4 – Over de doop

Op zondag 18 oktober was er (na lange tijd door de coronacrisis) weer een doopdienst. Het thema van de dienst was: Wie is Jezus – de Waarheid. Dit was het derde deel in een preekserie van vier delen. Dit keer gaat het praatpapier niet direct over de inhoud van de preek, maar meer over de verdere invulling van de dienst. We staan dit keer stil bij de doop. Als gemeente zijn we natuurlijk niet voor niets een baptistengemeente. Het zegt iets over onze identiteit als gemeente, maar ook over dat wat we zien als normaal en over hoe we bepaalde dingen doen. Goed dus om hier binnen de kring of je gezin bij stil te staan. Voor de kinderen heeft Tim een speciaal filmpje opgenomen rondom de doop. Op deze pagina vind je zowel het praatpapier en het filmpje van Tim. 

Kerkdiensten

Elke zondag
10:00 – 11:30 uur
Baby- en kinderopvang aanwezig 

Locatie

CSG Dingstede
Gerard Doustraat 13, Meppel
7944 HD Meppel

Cookies en privacy