Praatpapier tijdens de veertigdagentijd

Als gemeente leven we bewust toe naar Pasen. De hele gemeente heeft een prachtig veertigdagenpakket ontvangen en afgelopen woensdag zijn we van start gegaan. Tijdens deze veertigdagen tijd zal er niet (zoals je gewend was) na iedere preek van mij een praatpapier zijn. In plaats daarvan wil ik je heel erg aanmoedigen om gebruik te maken van het kringmateriaal dat hoort bij het pakket. Iedere week is er een handreiking die je als kring kunt gebruiken. Daag elkaar uit om, ook wanneer je niet fysiek samenkomt, toch hiermee aan de slag te gaan. 

Het thema van deze veertigdagentijd is “een wereld van verschil”. Dat kan al heel klein beginnen door aandacht te geven aan jouw kring. Hoe maak jij het verschil?

cover 40dagenpakket kalender

Kerkdiensten

Elke zondag
10:00 – 11:30 uur
Baby- en kinderopvang aanwezig 

Locatie

CSG Dingstede
Gerard Doustraat 13, Meppel
7944 HD Meppel

Cookies en privacy