Ik heb jouw hulp nodig

Dag mensen,

Herinner jij je nog de vacature voor de voorganger waar ik op reageerde? In die vacature stond dat de gemeente een verbinder zocht. Verbinding vraagt van ons in deze tijd veel creativiteit, komende zondag wil ik graag wat speciaals proberen!
Voor deze dienst heb ik jouw hulp nodig. Ik ben op zoek naar mensen die met hun telefoon een filmpje willen opnemen. Wat moet je dan precies opnemen? Hieronder een lijstje, je mag uiteraard van al die dingen filmpjes maken, maar er ook 1 of een paar uitkiezen. Als je mij wilt helpen met de dienst van komende zondag, wil je dan het filmpje/de filmpjes uiterlijk aanstaande vrijdag 12.00 naar mij sturen? Dat kan naar 0611095678 of voorganger@baptistenmeppel.nl
Ik zoek filmpjes:
  • Waarbij je de mensen welkom heet
  • Waarin je deze woorden spreekt: Onze hulp is in de Naam van de Here, die de hemel en de aarde gemaakt heeft, die trouw is tot in eeuwigheid en die nooit loslaat het werk dat Hij begon. Genade en vrede voor jou, van God onze Vader, van Jezus Christus Zijn Zoon en van de Heilige Geest. Amen
  • Waarin je iedereen Gods zegen toewenst
Help je mee? Het resultaat ga je zondag in de dienst zien.

Kerkdiensten

Elke zondag
10:00 – 11:30 uur
Baby- en kinderopvang aanwezig 

Locatie

CSG Dingstede
Gerard Doustraat 13, Meppel
7944 HD Meppel

Cookies en privacy