Bemoedigingsapp en de kringavond

Dag mensen!
Psalm 23 lezen we vaak vanuit ons als individu. Maar heb je wel eens stil gestaan bij het beeld van een Herder die er is voor de kudde? Als je met die bril naar deze psalm kijkt zie je een diepere laag naar boven komen. Bij deze de bemoedingsapp voor deze week, maar nu in combinatie met een opdracht voor de kringen. Ik hoop dat het tot zegen mag zijn. 

Normaal staat op deze site na een preek van mij ook een praatpapier online. Zelf denk ik dat er deze keer tijdens de preek genoeg gezegd is waar je als kring over door kunt praten. Ik hoop trouwens dat jullie als kring een manier gevonden hebben om wel om te zien naar elkaar en elkaar op te zoeken. Waar 2 of drie……. zegt de Bijbel uiteraard niet voor niets. 

 

Praat deze week eens door over de preek over vredestichters. Hoe gaat het jou af? Pas jij in het beeld van een vredestichter? En dan de vraag: Wat kom je brengen en wat kom je halen? Hoor je bij de kudde? 

Zegen!

Kerkdiensten

Elke zondag
10:00 – 11:30 uur
Baby- en kinderopvang aanwezig 

Locatie

CSG Dingstede
Gerard Doustraat 13, Meppel
7944 HD Meppel

Cookies en privacy