Meld je aan voor Schatgraven in Galaten

Ga je met ons mee schatgraven in de Bijbel? Samen gaan we graven in het Bijbelboek Galaten! We werken door deze brief in zeven Bijbelstudieavonden. De bijeenkomsten zijn op de woensdagavonden in de weken dat er geen kringavond gepland staat.

De brief aan de Galaten is een van de felste brieven van Paulus. Er wordt bijvoorbeeld gesproken over dat er onder de wet geen weg tot redding is. Dat de Galaten de vrijheid die hun is verkondigd moeten vasthouden. Het is een hele felle brief die stilstaat bij de fundamenten van het geloof. Wil jij meer over die fundamenten van het geloof weten? Volg dan deze Bijbelstudie.

Deelname aan deze Bijbelstudie is gratis, aanmelden verplicht.

Op welke data wordt deze Bijbelstudie gehouden?

8 september, 22 september, 6 oktober, 20 oktober, 3 november, 17 november en 1 december. De avonden starten om 20.00 uur en worden gehouden in het Achterhuis (Oeverlandenweg 34)

Klik hier om je aan te melden

Kerkdiensten

Elke zondag
10:00 – 11:30 uur
Baby- en kinderopvang aanwezig 

Locatie

CSG Dingstede
Gerard Doustraat 13, Meppel
7944 HD Meppel

Cookies en privacy