Vanavond Bijbelstudie #4

Beste mensen,

Vanavond is er weer de tweewekelijkse Bijbelstudie over “Schatgraven in Galaten”. Het is inmiddels al de vierde avond dat we samenkomen om dit prachtige Bijbelboek te bestuderen. Vanavond behandelen we Galaten 3:26 t/m 4:31.

Mochten je de avonden tot nu toe gemist hebben, niet getreurd! Je bent ook vanavond nog van harte welkom. Stuur dan even een mail naar voorganger@baptistenmeppel.nl, dan wordt er rekening met jouw komst gehouden. De studies beginnen om 20.00u (koffie vooraf) en vinden plaats in het Achterhuis (Oeverlandenweg 34). 

De komende avonden zijn:

3 november: Voorbereiding: Lees Galaten 5
17 november: Voorbereiding: Lees Galaten 5:16 tot en met Galaten 6:6
1 december (slot): Voorbereiding: Lees Galaten hoofdstuk 6

Nieuwe Bijbelstudie

Op woensdagavond 15 december gaan we van start met een nieuwe Bijbelstudie genaamd “Liefdevol gemeente blijven”. Bij deze studie duiken we 1, 2, 3 Johannes en Judas in. Ook deze Bijbelstudie zal iedere 2 weken op woensdagavond plaatsvinden.

Kerkdiensten

Elke zondag
10:00 – 11:30 uur
Baby- en kinderopvang aanwezig 

Locatie

CSG Dingstede
Gerard Doustraat 13, Meppel
7944 HD Meppel

Cookies en privacy