Vanavond: Bijbelstudie Liefdevol gemeente blijven #2

Vanavond behandelen we de brief 2 Johannes.

Via de livestream kun je de Bijbelstudieserie Liefdevol gemeente blijven volgen. Een kleine groep deelnemers kan de Bijbelstudie fysiek op locatie volgen. Wanneer je live meedoet via YouTube kun je ook je vragen stellen via de livechat.

Hoe kun je in de gemeente liefdevol met elkaar omgaan ondanks de verschillende achtergronden en visies van de leden? In deze Bijbelstudie duiken we de brieven van Johannes en Judas in om daar over te leren. Thema’s die aan bod komen: Is Gods liefde in de gemeente te zien? Volg je God met zuivere motieven? Hoe ga je om met mensen die onrust of spanning in de gemeente brengen? Hoe zorg je ervoor dat je bij meningsverschillen de christelijke waarden en Gods onderwijs voor ogen blijft houden? Deze thema’s zijn juist in deze tijd actueler dan ooit! Er is zoveel spanning in de maatschappij en verwijdering tussen mensen. Hoe zijn wij als gemeente anders?

 

De cursus data: 15 december, 12+26 januari, 9+23 februari 2021 Tijdstip: 20.00-21.30u

Kerkdiensten

Elke zondag
10:00 – 11:30 uur
Baby- en kinderopvang aanwezig 

Locatie

CSG Dingstede
Gerard Doustraat 13, Meppel
7944 HD Meppel

Cookies en privacy