Paaswandeling: Interactieve wandeling met het Paasverhaal

De Heer is waarlijk opgestaan! Dat is de basis van ons geloof en het feest dat we vieren met Pasen. Wat een prachtige boodschap is dat, reden genoeg om met elkaar feest te vieren! 
Ga mee op paaswandeling 

Het is bijna Pasen. De tijd van paaseieren eten, lammetjes kijken en extra vrije dagen. Maar waarom vieren we eigenlijk Pasen? Ga mee op paaswandeling en beleef je het paasverhaal!

Maak met het gezin, gemeenteleden, de buren, familie of vrienden deze paaswandeling door de wijk. Tijdens de Goede Week van 8 april tot en met 18 april hangen op verschillende plekken in de wijk Koedijkslanden QR-codes voor de ramen. Bij iedere QR-code krijg je een filmpje te zien over Pasen, met een verhaal, muziek of interessante weetjes. Op de plattegrond kun je zien hoe je de wandeling moet lopen. De wandeling is ongeveer 3 km lang.

Belangrijk:
Bij iedere QR-code hangt een vraag of opdracht. Voor deze opdrachten heb je voor iedereen een paaseitje (of iets anders lekkers) en stoepkrijt nodig. Hoe kun je de route volgen? Open de volgende link om naar de online kaart te gaan: Online kaart

Kaart onderweg op je telefoon kwijtgeraakt? Geen probleem! Bij ieder punt vind je ook een QR code die je weer terug bij de routekaart brengt. Daarnaast kun je de kaart ook uitprinten of opslaan: PDF of Afbeelding