Bijzondere dienst: bevestiging en Avondmaal met het gezin

Wat hebben geloof en geluk met elkaar te maken?
Dat is het thema waar Johan vanmorgen meer over gaat vertellen.
 
Daarnaast is het ook vandaag weer een hele bijzondere kerkdienst! We zullen onze nieuwe penningmeester Bart Lubbinge bevestigen als diaken. En we vieren vandaag het Avondmaal. De kinderen starten vandaag in de dienst voordat ze naar de kinderkerk gaan. Vandaag maken ze het Avondmaal dus mee. Aan de ouders de keus of kinderen ook deel nemen aan het Avondmaal, of vooral kijken.
 
En dan zijn we er nog niet! Na de dienst is er voor mensen die interesse hebben in onze gemeente of vrijblijvend meer willen weten over de gemeente de kennismakingslunch! We hebben een mooi aantal aanmeldingen gehad.
 
Echt een dienst waar je bij wil zijn. 
Mocht je wegens omstandigheden niet aanwezig kunnen zijn? Dan hebben we nog de livestream. Je vindt hem hier in ons YouTube-kanaal, maar laten we vooral proberen om elkaar zo veel mogelijk op te zoeken en samen te komen in de Naam van onze Here Jezus.