Belangrijke informatie over het gemeenteweekend 2022

Komend weekend gaan we met een groot deel van de gemeente kamperen. Inmiddels is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor het kamperen, de twee velden die we hebben zijn vol. Super dat we met zo’n mooie club mensen gaan kamperen. Maar niet getreurd: Je kunt nog op allerlei manieren meedoen als daggast!

 Het programma

Vrijdag 2 september vanaf 13.00 u is de camping open voor degene die zijn aangemeld. Op vrijdag is er verder geen programma. Neem lekker de tijd voor ontmoeting. Via de whatsapp groep kun je laten weten als je iets gaat ondernemen waarbij anderen kunnen aanhaken.

Zaterdag ochtend + middag hebben we ook alle tijd en geen vaststaand programma.
Zaterdag 17.30 start de BBQ tot ongeveer 20.00u.

Zondag 10.00 uur: Startdienst met heilig Avondmaal en bevestiging oudste.
Zondag 12.00 uur: Gezamenlijke American Party lunch. Na de dienst zetten we eerst de lunch klaar, vragen we met elkaar een zegen over de maaltijd en sluiten we de lunch en het weekend af met een gebedsmoment. Laten we er met elkaar voor zorgen dat er genoeg voor iedereen is.

Gegevens Camping:

Camping Ommerland, Besthemerberg 1, 7731 PB Ommen | Telefoonnummer 0529 451 362 | Altijd melden dat je voor het kampeerweekend van de Baptistengemeente komt

Informatie voor dagjes gasten

Zaterdag: Gasten die op zaterdag willen komen moeten zich melden bij de camping en hun kenteken doorgeven (auto mag bij onze velden geparkeerd worden), er zijn die dag wel kosten verbonden aan aanwezigheid op de camping. Wil je mee BBQ’en? Geef dit dan door aan familie Braaksma of familie Schmohl (voor dinsdag) Er wordt een heerlijke BBQ verzorgd met vlees, voldoende brood met kruidenboter en diverse salades. Graag zelf even zorgen voor bord/bestek/beker/drinken.

Giften: Er zal een giftenpot staan bij de BBQ voor mensen die willen helpen in het drukken van de kosten van dit weekend.

Zondag: Gasten voor de zondag moeten zich ook bij de camping melden en hun kenteken doorgeven. Op deze dag is de toegang gratis. Ook op deze dag kun je parkeren bij onze kampeervelden. Na de dienst is er een American Party lunch: Neem voldoende mee om ook van uit te kunnen delen. Al het eten zetten we bij elkaar neer en we genieten samen van de lunch. Neem ook even bord/bestek/beker/drinken mee.

Informatie voor kampeerders

Velden: We hebben weer dezelfde twee velden als vorig jaar (die naast elkaar liggen). Op een van de velden staat een grote tent speciaal voor de jeugd, op dit veld zal het waarschijnlijk wat drukker zijn en op het andere veld wat rustiger. Zoek een mooi plekje. Tevens zijn er een aantal kleine tentjes die bij plekken gezet mogen worden die met minder mensen zijn – overleg dit wel even met elkaar.

Jeugd: Voor de jeugd is er een grote tent om samen te komen.

Kinderen: We gaan ervanuit dat ouders zelf materialen meenemen voor de kinderen. Daarnaast is er voor de kinderen ook materiaal beschikbaar, de bewuste ouders weten ervan.

Giften: Er zal een giftenpot staan bij de BBQ voor mensen die willen helpen in het drukken van de kosten van dit weekend.

Zondag: Na de dienst is er een American Party lunch: Neem voldoende mee om ook van uit te kunnen delen. Al het eten zetten we bij elkaar neer en we genieten samen van de lunch. Neem ook even bord/bestek/beker/drinken mee.