Verrassing bij de nieuwjaarsdienst!

Nog even en 2022 is voorbij. Een tijd om terug te blikken en vooruit te kijken. Ook als gemeente doen we dat samen, want komend weekend komen we nog twee keer samen met elkaar!

Op Oudejaarsavond ontmoeten we elkaar om 19.00 uur voor een hele bijzondere dienst: De getuigenissendienst. Ieder jaar een terugkerende traditie. Let op: Deze dienst wordt NIET uitgezonden. Van welke dingen kun jij getuigen?

Op Nieuwjaarsdag ontmoeten we elkaar vanaf 10.30 uur met koffie/thee/ranja en een verrassing! Om 11.00 uur zal de dienst beginnen, die tot ongeveer 12.00 uur duurt. Samen mogen we het jaar beginnen, elkaar Gods zegen toebidden, God prijzen door de liederen, het Avondmaal vieren en gevoed worden door Gods Woord.

In dankbaarheid sluiten we het jaar af en verwachtingsvol beginnen we aan een nieuw  jaar.

We hopen tijdens deze diensten natuurlijk op een net zo grote opkomst als bij de afgelopen Kerstdienst. Wat was dat geweldig genieten! Wie neem jij mee?