Bericht vanuit het Jeugdwerk

Dag Ouders/Verzorgers,
Ik wil even met jullie vooruitkijken naar Opwekking en de EO-jongerendag.
EO-Jongerendag 
3 Juni is er weer een EO-jongerendag. We zouden het erg gaaf vinden om hier wederom met een grote groep heen te gaan. Als jouw zoon/dochter mee wil dan horen we dat graag. Ik heb een link gemaakt met een online opgaveformulier. Vul deze zsm in dan kunnen we de kaarten kopen. De sluitingsdatum voor de opgave is 15 februari. Twee dingen zijn belangrijk om te onthouden. 1. KOOP NIET ZELF EEN KAART. We willen graag bij elkaar zitten (of staan) en dan is het belangrijk dat we gezamenlijk de kaarten bestellen. Dit regel ik, het enige wat ik hoef te weten is of je meegaat en of je wilt zitten of staan (zie formulier). 2. NA 15 FEBRUARI OPGEVEN KAN NIET. De sluitingsdatum is ook echt de laatste kans voor het opgeven.
De kosten voor de het kaartje zijn voor jezelf. Hoe en wanneer er betaald kan worden hoor je in een latere mail. Een kaart kost 17,50. Als deze prijs een probleem is horen we dat graag. Iedereen moet de kans krijgen deze leuke activiteiten mee te maken, dus voel je vrij!
We zoeken ook een aantal ouders die mee zouden willen en kunnen rijden. Als je bereid bent te rijden dan mag je dit in de “overige opmerkingen” kolom zetten.
Opwekking
Het weekend voor de jongerendag is Opwekking. Ook hier willen we weer naar toe met de jeugd. Hoogstwaarschijnlijk sluiten we aan bij de “straat” van de baptisten gemeente. Ook hier moet de jeugd zich voor opgeven en ook hier is de sluit datum 15 februari. We willen graag tijdig doorgeven aan opwekking wie er allemaal komen om te voorkomen dat we helemaal achteraan op de camping staan. Voor de opgave van Opwekking kun je hetzelfde opgaveformulier gebruiken.
Voor Opwekking zoeken we ook vrijwilligers die willen helpen bij de jeugd. Denk aan het verzorgen van eten en toezicht houden zover dat nodig is. Wederom ben ik er zelf niet bij omdat ik betrokken ben bij de band van Opwekking. Heb je interesse om te helpen zet dit dan ook bij de “overige opmerkingen”
De opgave link, 
 
Jeugdavonden
Dan nog kort de jeugdavonden. Vrijdag aanstaande hebben we weer een jeugdavond. De deuren openen 19:30 en vanaf 21:30 zijn de jongeren vrij om te gaan. We merken de laatste tijd dat er vaker rond 21:00 al ouders voor de deur staan. We kunnen jullie er natuurlijk niet van weerhouden je kind mee te nemen 😜 maar zoals beschreven eindigen de avonden om 21:30 en zou het mooi zijn als iedereen tot die tijd aanwezig is. 
3 februari hebben we weer een jeugdavond.
17 februari gaan we schaatsen met elkaar. Hier volgt later nog een mail over. Denk alvast na over of je mee wil schaatsen en zou kunnen rijden.
En zoals altijd, als er nog vragen zijn…. Goed je weet me te vinden. 😉
Zo, dat was een lang bericht met veel informatie. Terwijl ik zit te typen merk ik dat ik dat ik gemotiveerd word om het nieuwe jaar weer vol aan de slag te gaan. We hebben een prachtig team met Jeugdleiders en vrijwilligers die altijd klaar staan voor de jeugd. Man, wat een zegen is dat zeg! Wat mogen we God dankbaar zijn voor Zijn voorziening. Hij zet de juiste mensen op de juiste plek. We zien echt uit naar de grote wonderen en daden die Jezus door zijn Heilige geest gaat doen in de levens van de tieners dit jaar! Wil je meebidden? Bidden voor de uitstorting van de Geest in de levens van de tieners. Bidden voor bescherming en bidden voor wijsheid voor de jeugdleiders! We zijn ontzettend dankbaar dat deze prachtige tieners aan ons worden toevertrouwd! We gaan er wederom een prachtig jaar van maken met elkaar en dat alleen maar omdat we weten dat Jezus met ons is! Aan Hem alle eer en glorie!
Zegen,
Erwin Kramer
Jeugdwerker Baptisten Meppel