Opgeven voor Opwekking 2023!

Baptisten-Meppel-straat
Opwekking 2023

Van vrijdag 26 t/m maandag 29 mei 2023 organiseert Opwekking voor de 53ste keer haar jaarlijkse pinksterconferentie op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Tot 2019 hebben we hier met een grote en vooral gezellige groep uit onze gemeente gestaan. Na 3 jaar afwezigheid zou het leuk zijn om hier weer met elkaar te gaan kamperen. Dus… gaan jullie weer mee?

Vindt u het leuk om een lang weekend op Opwekking te kamperen? En zou u het gezellig vinden om dat samen als gemeente te doen? Ga dan mee! Heeft u familie en/of vrienden die ook graag mee willen. Ook zij zijn meer dan welkom om in ons Baptisten Meppel-straatje te komen staan! U kunt zich opgeven bij Miranda Selles via deze link.

STAP 1:
1 februari – Opgeven voor Opwekking 2023

Omdat het een drukbezochte conferentie is met veel kampeerders hebben wij één dag om ons op te geven. Hoe eerder u zich opgeeft, hoe beter de plek is die wij krijgen toegewezen. Op woensdag 1 februari moet u zich opgeven voor het kamperen via onderstaande link. www.ikganaaropwekking.nl

STAP 2:
1-3 februari – Reservering doorsturen naar Miranda

Tot vrijdag 3 februari 23.00 uur zie ik graag van iedereen de aanmelding met reserveringsnummer tegemoet. Daarna is het niet meer mogelijk om in het Baptisten Meppel-straatje te komen staan. Dan heb ik ons als groep al aangemeld. Wij krijgen een plek als groep aangewezen, maar u regelt zelf de aanmelding en betaling.

Graag aangeven in de mail:

  • Met hoeveel personen u komt.
  • Uw volledige naam zoals op de reservering staat.
  • Komt u met caravan of tent?
    Bij opgave moet u aangeven met hoeveel tenten en/ of caravan u komt. Opwekking gaat uit van een eenheid (tent of caravan) van net 3 meter. Is uw tent of caravan groter, dan moet u niet 1 maar 2 of 3 tenten opgeven, ook al gaat maar 1 tent of caravan mee. Houdt hier dus rekening mee bij de opgave. Voor vragen hierover kunt u mij altijd een bericht doen.
  • Uw reserveringsnummer. Die ontvangt u na opgave en heb ik nodig om ons als groep op te kunnen geven. Het makkelijkst is als u uw reservering mee stuurt in de mail.

Vrijwilliger?
Doet u graag vrijwilligerswerk dit weekend, dan kunt u zich daar ook alvast voor opgeven. Vrijwilligerswerk kan kinderwerk zijn, maar ook meedoen in een sopteam of munten verkopen. Denk erover na! Het is beter om u nu alvast op te geven, dan tijdens de conferentie, want ook dit is van invloed op een betere plek op het terrein.