Meewerken aan de Alpha cursus?

In september 2023 gaat er weer een nieuwe Alpha cursus van start in Meppel. De voorbereidingen zijn in volle gang. Voor nu de vraag aan jullie kerkgemeenschappen: Help je mee? Alpha is een unieke manier om te investeren in het bekend maken van het Christelijk geloof.

Wat zoeken we?

Wij zoeken mensen die

  • gesprekleider willen zijn van een kleine groep
  • willen koken voor een grotere groep mensen

Vind je het leuk om mee te werken? Mail naar info@alpha-meppel.nl

 

 

Meer informatie

Vorige jaar hebben hebben we weer een hele waardevolle Alpha cursus gehad met prachtige gesprekken. Er zijn in deze periode mooie vriendschappen ontstaan en mensen leerden meer over het christelijk geloof en de relatie met de Here Jezus. Voor dit jaar zijn de eerste aanmeldingen al binnen en zien we weer uit naar wat Alpha dit jaar gaat betekenen in het leven van mensen.

Welke locatie? De Kameel. Hier hebben we een laagdrempelige setting, mogelijkheden om te koken en ruimte voor gesprekken.

Hoeveel bijeenkomsten? We kiezen voor 12 bijeenkomsten en een Alpha weekend (vrijdagavond + zaterdagochtend en middag). In totaal zijn er 16 filmpjes met inleidingen, waarna we uiteengaan in gespreksgroepen. We maken gebruik van het materiaal van Alpha, afgelopen jaar is dit heel goed bevallen.

Wanneer? We willen de nieuwe cursus laten starten 27 september 2022 en voor de kerst klaar zijn.

Wat is de planning?

Start 27 september, wekelijks tot en met 13 december. Totaal 12 avonden + kort weekend: Vrijdag 10 november avond + zaterdag 11 november ochtend en middag

 

Begin september zal er een ontmoeting zijn met alle medewerkers.