Kampeerweekend en startzondag

Voor onze gasten: Zondag is er geen dienst in CSG Dingstede, dit weekend houden we ons start weekend op de camping. Ook daar zijn jullie van harte welkom!

Eerst wat algemene info, onderaan dit bericht vind je ook de liturgie voor zondag en verdere informatie! 

Morgen is het zover! We gaan kamperen. Bijna 150 kampeerders gaan mee, dat zijn er zo’n 50 meer dan vorig jaar! Een hele mooie opkomst. En natuurlijk zijn de daggasten ook alle dagen welkom. 

De kampeerders kunnen morgen vanaf 13.00 uur het terrein op. 

BBQ
Zaterdag is de gezamenlijke BBQ, we starten om 17.45 uur – denk ook nog even aan de vrijwillige bijdrage voor de onkosten van de BBQ, er staat een bus klaar waar jouw bijdrage in mag. 

Groepsapp
Als het goed is zitten alle kampeerders nu ook in de whatsapp groep. Is dit nog niet het geval? App dan Jaap of Jannerieke Schmohl even. In de app kun je ook activiteiten aankondigen die je wilt ondernemen. Zo kwam er deze week al een mooie oproep voorbij voor de BappenBieb:

Zondag
Iedereen is zondag uiteraard van harte welkom voor de dienst om 10.00 uur. Het adres van de Camping: Besthemerberg 1, Ommen. 
Ons veld heet: Ommerhei

Wil je zitten? Neem dan zelf even een stoel mee. 

Liturgie
Komende zondag is er geen fysieke liturgie beschikbaar. Digitaal vind je de liturgie hier (Liturgie 10 september). Je kunt hem thuis alvast uitprinten! 

Samen eten na de dienst
Na de dienst willen we graag samen eten om 12.00 uur. We zijn weer benieuwd naar de heerlijke gerechten die iedereen meeneemt! Na de dienst verbouwen we het veld gauw. Al het meegebrachte eten gaan we verzamelen op de lange rij tafels. Om 12.00 uur bidden we eerst met elkaar om een zegen.

Help je mee om alles even gauw klaar te zetten?

Het wordt dit weekend prachtig weer! Een heel mooi weekend om met elkaar in verbinding te zijn en met God!