Missie in Meppel presenteert: Kerstreis

Op zaterdag 23 december 2023 zullen Meppelaars een Kerstreis kunnen maken door het Wilhelminapark. Tussen 16.00 en 19.00 zal langs een route van lichtjes in 10 scenes het kerstevangelie te zien en te beleven zijn. Een belevenis voor jong en oud!

De voorbereidingen zijn begonnen en daarvoor vragen we uw medewerking!

Wilt u glazen potten voor ons sparen?
Potten met een brede hals, zoals van groenten, appelmoes, mayonaise, augurken, pindakaas zijn zeer geschikt. Hierin zullen we waxinelichtjes langs de route plaatsen. We hebben ongeveer 800 potten nodig, dus doet u mee? De lege, schone potten zonder deksel en wikkel kunnen ingeleverd worden bij het Leger des Heils tijdens openingstijden (dinsdag-, woensdag- of donderdagmorgen).

Wij hebben veel hulp nodig om dit event te doen slagen: in de catering, verkeer, inrichting terrein, enzovoort. U kunt zich aanmelden om te helpen bij de contactpersoon van Missie in Meppel in uw gemeente of via de mail info@missieinmeppel.nl

Wij hopen op uw medewerking en zien u graag bij de Kerstreis 2023!

De kerngroep,
Bettina Booij, Evert Mussche, Jannie Schalen,
Tjimmie van der Wal, Jeanet van der VeenMeedoen met dit event?

De contactpersoon vanuit de Baptistengemeente Meppel is Marlies Klink (gegevens zijn bekend in de Scipio app). “Jozef en Maria trouwen” is onze scene. Vanaf zondag 15 oktober kan er ingeschreven worden. De intekenlijst ligt achter in de zaal klaar.