Unie-ABC | ALV: Ga je mee?

Als lokale Baptistengemeente maken we ook deel uit van een prachtig nationaal netwerk van kerken: De Unie-ABC, sinds 2023 trekken de voormalige Unie van Baptisten en Alliantie van Baptisten en CAMA gemeentes weer samen op in één kerkgenootschap.

Op 24 mei zal in Kampen de Algemene Leden Vergadering (ALV) plaatsvinden. Onze gemeente heeft als middelgrote Baptistengemeente 4 stemmen in de ALV. Daarnaast mogen ook geïnteresseerden aanhaken. Maar die dag is meer dan allen vergaderen! Mooie ontmoetingen, interessante leersessies en een viering waarbij we de verbondenheid mogen vieren. Ik zou zeggen, daar wil je bij zijn.

Tijdens onze eigen gemeente vergaderingen wordt weleens de vraag gesteld: Wat hebben we nou aan zo’n landelijk kerkverband? Ik persoonlijk zou je willen motiveren om dan eens een kijkje te nemen in het prachtige jaarverslag ( klik hier ). Zo zie je gelijk wat voor impact landelijke verbondenheid kan hebben, in ons land en daarbuiten!

Wil je weten hoe 24 mei er uit gaat zien en wat we gaan bespreken en doen? Download dan hier het programma en de vergaderstukken  

Wil je mee? Meld je dan aan bij de raad. Wij zorgen voor de opgave en zullen kijken op welke manier we samen die kant op kunnen gaan.

Hartelijke groet

Johan Otten