Vandaag: Doopdienst in het Wilhelminapark

Hopelijk zien we allemaal uit naar de samenkomst van vandaag.

Nog even alle informatie op een rij:

Vandaag is er GEEN dienst in CSG Dingstede, we zijn vandaag in het Wilhelminapark. Hier mogen we een prachtige eredienst houden in de openlucht om 10.00 uur, laten we vooral ook bidden dat willekeurige voorbijgangers geraakt zullen worden door het Evangelie.

De volgende 12 mensen worden vandaag gedoopt:

Vincent Wolf, Ruben Wolf, Bram Rigterink, Samuel Kanon, Dalinja van Soest, Elise Kleine, Janjaap Kleine, Emmeline Bakker, Anne Li Douma, Joas van Essen, Emma Feitsma, Marit Gooijer.

Praktisch:

Vervoer: Kom zoveel mogelijk lopend/op de fiets. Kom je wel met de auto? Parkeer dan bij voorkeur niet direct in de omgeving van het park, maar parkeer je auto bij de P+R (station Meppel).

Zitplaatsen: Er zijn voor vandaag een aantal stoelen gehuurd. Het zou fijn zijn wanneer we deze stoelen in ieder geval beschikbaar kunnen stellen aan ouderen en gasten. Neem vooral zelf ook een stoel/kleed mee om op te zitten.

Meelezen: Voor vandaag zijn er een aantal gedrukte liturgieën, maar deze is ook digitaal beschikbaar: Klik hier om naar de liturgie te gaan

Koffie/thee/lunch: Zondag willen we na de dienst graag met elkaar eten. Neem je zelf ook voldoende mee om van te delen?

Getuigenis: Zullen we er met elkaar ook voor zorgen dat de manier waarop we het park achterlaten ook een getuigenis is? Kom je afval tegen, gooi het dan even weg. Kleine moeite, groot gebaar.