40-dagenTijd

Alle leden van de Baptisten Meppel hebben een 40-dagentijd pakketje thuisbezorgd gekregen. Ben je per ongeluk overgeslagen, neem dan even contact op met Jolanda Kuiper (zie Scipio voor de contactgegevens).

Diverse downloads

cover 40dagenpakket kalender

In het 40dagenpakket zit de 40dagenkalender van Tear. Een aantal documenten die bij deze 40dagenkalender horen, kun je hieronder terugvinden

In het 40dagenpakket zit ook een aftelkalender om af te tellen van Aswoensdag naar Pasen.

Kleurplaten

Mocht je nog meer kleurplaten nodig hebben, dan kun je deze hier downloaden. Heb je geen printer, haal dan een extra kleurplaat bij een 40dagenpakket servicepunt!

Lever je kleurplaat VOOR 28 maart in bij één van de servicepunten!! Of stuur ze op. Tijdens de kinderdienst van Pasen maakt Eddy de Eend de winnaars bekend!

40 dagen challenge!

Download het challengeboekje en doe mee voor een wereld van verschil!

Schrijven maakt verschil!

He hoi!

Geef jij je op om mee te doen aan dit leuke kaartjesproject!? Vul de vragenlijst in en lever deze voor 28 februari in via de mail: kinderwerker@baptistenmeppel.nl of via de app. (zoek in Scipio even de contactgegevens van Ellemijn) In de week van 1 t/m 7 maart hoor je aan welk gemeentelid je gekoppeld bent en dan kan vanaf 7 maart het onderlinge kaartjes sturen beginnen! 

Check ook nog even het filmpje voor de gehele uitleg!! 

Superleuk! Zet ‘m op!!

Spaarproject

Bij de 40dagenkalender hoort ook een spaarproject.

Het lijkt ons tof om dit geld als Baptisten Meppel eerst te verzamelen (UITERLIJK 5 april), en het dan in één keer aan het goede doel over te maken. In de week na Pasen maken we bekend hoeveel geld we met elkaar gespaard hebben.

Je kunt de inhoud van je spaarpotje op 3 manieren kwijt:

1. Doe het geld in een envelop en breng het naar één van de 40dagenpakket servicepunten.

2. Maak het geld over naar de rekening van onze gemeente: IBAN NL83 RABO 0341 8558 55 ovv ‘opbrengst spaarpot Tear’

3. Scan deze QR-code en je komt vanzelf bij een betaalverzoek. Je vult het gespaarde bedrag in en dan word je doorverwezen naar je eigen bank-app.

Paastuintje maken

De laatste week van de 40dagentijd wordt ook wel ‘stille week’ of ‘goede week’ genoemd. In dit 40dagenpakket zit een zakje tuinkerszaad in het vrolijke kleine zakje. Dit heb je nodig voor het paastuintje die je kunt maken in deze stille week. De stille week begint op Palmpasen (28 maart).

Servicepunt

Heb je meer kleurplaten nodig of wil je meer boekjes om uit te delen. Deze kun je afhalen bij een 40dagenpakket servicepunt. Hier kun je ook je ingekleurde kleurplaat inleveren én je gespaarde geld (in een envelopje graag). Houd je aan de geldende Coronamaatregelen!

– Meppel: Nienke Bakker

– Nijeveen: Alien de Laat

– Ruinerwold: Ellemijn Wagter

– Steenwijkerwold: Jolanda Kuiper

Kerkdiensten

Elke zondag
10:00 – 11:30 uur
Baby- en kinderopvang aanwezig 

Locatie

CSG Dingstede
Gerard Doustraat 13, Meppel
7944 HD Meppel

Cookies en privacy