Kampeerweekend Baptistengemeente Meppel

3 T/M 5 SEPTEMBER 2021

Het is bijna zo ver! We gaan kamperen op camping Ommerland in Ommen (www.ommerland.nlWe zijn welkom vanaf vrijdag 3 september 13.00 uur tot zondag 5 september 20.00 uur op veld Ommerhei! 

Er is geen georganiseerd programma behalve de dienst op zondag in de buitenlucht. De dienst begint om 11.00 uur en iedereen is welkom, dus ook de mensen die niet het hele weekend meegaan. Let op: in Dingstede is er geen dienst. 

Aansluitend aan de startdienst houden we een gezellige ‘American party’. Voor wie het niet kent: Je neemt allemaal eten mee (in ieder geval genoeg voor jouw eigen huishouden), dat zetten we allemaal op tafels neer. Op die manier hebben we met elkaar een hele gezellige en lekkere lunch. 

Tijdens het weekend is iedereen vrij om te doen waar hij of zij zin in heeft. Denk bijvoorbeeld aan: bijpraten, wandelen, zwemmen, sporten, fietsen, spelletjes, chillen, muziek maken, schilderen, etc. Kortom neem mee wat je zelf leuk vindt om te doen. 

Er zijn altijd mensen die het leuk vinden om gezamenlijk activiteiten te ondernemen. Via een Whatsapp-groep kun je laten weten wat voor een activiteit je gaat doen, en hoe laat en waar je wilt verzamelen. Anderen kunnen dit lezen en indien nodig erop reageren. Je kunt je voor de groepsapp aanmelden door een bericht met je naam en de tekst: ‘kampeerweekend’ te sturen naar 06-47264626.

Reserveren

Heb je je nog niet opgegeven maar wil je wel kamperen op het veld?

Er zijn nog wat plaatsen over dus meld je aan!

Dit doe je door een e-mail te sturen naar: info@ommerland.nl 

Vermeld in het onderwerp van de e-mail: “Groepsweekend 3-5 september Baptistengemeente Meppel veld: Ommerhei” en geef in de e-mail de volgende informatie door: 

  • Voor- en achternaam
  • Postcode en huisnummer
  • Telefoonnummer
  • Geboortedatum
  • E-mailadres
  • Kenteken van de auto
  • Aantal personen + leeftijden
  • Welke kampeermiddel(en) (caravan, tent, camper)
  • Aankomst- en vertrekdag

De tarieven

Een kampeerplek voor het hele weekend kost € 53,00 (€ 26,50 per nacht).

Daarnaast betaal je € 2,20 per persoon aan toeristenbelasting voor het gehele weekend. Je mag met maximaal 6 personen op een kampeerplek verblijven. De kosten variëren dus van € 55,20 voor kamperen in je eentje tot € 66,20 voor kamperen met z’n zessen op één kampeerplek.

 P.S. de camping is groot en heeft naast veld Ommerhei nog veel meer velden en ook huisjes die je kunt huren. Kijk gerust op de website en neem contact op met de camping als je liever op een ander plekje staat of een huisje huurt. Telefoonnummer: 0529-451362. Meld bij de reservering dat je bij het groepsweekend van Baptistengemeente Meppel hoort.

 

Kerkdiensten

Elke zondag
10:00 – 11:30 uur
Baby- en kinderopvang aanwezig 

Locatie

CSG Dingstede
Gerard Doustraat 13, Meppel
7944 HD Meppel

Cookies en privacy