Datum

dec 25 2020
Expired!

Tijd

10:00 - 11:30

Livestreamdienst | Kerstdienst | Voorganger: Johan Otten

Zullen we samen Kerst vieren?

Op vrijdag 25 december is er om 10.00 uur onze jaarlijkse Kerstdienst. Dit jaar gaat er een heleboel anders, maar dat geeft ons als gemeente ook kansen! Kerst zal dit jaar knusser en intiemer zijn. In de zaal zijn er waarschijnlijk weer 30 mensen welkom om de dienst bij te wonen. En dat betekent dat veel mensen thuis de Kerstdienst gaan volgen. Bij deze voor iedereen uit onze gemeente een uitdaging! Met wie vier jij dit jaar Kerst? We willen iedereen vragen om iemand (of meerdere personen) uit te nodigen om bij jou Kerst te vieren en samen de dienst te bekijken. Wie heb jij al een tijd niet meer gezien? Dat kunnen mensen uit de gemeente zijn, maar ook bijvoorbeeld de eenzame buurman of een ander persoon die in je gedachten opkomt.

Om je te helpen vind je hier ook twee manieren om mensen uit te nodigen:

1. Print dit bestand met uitnodigingen uit, zet de schaar er in en je hebt 2 uitnodigingskaarten. Vouw de kaart dubbel en schrijf op de binnenkant een persoonlijke uitnodiging.

2. Download de social media uitnodiging en app hem inclusief een persoonlijke uitnodiging naar wie jij wil. Of maak de uitdaging groter en deel de afbeelding op sociale media en vraag wie er bij je komt – laat je verassen!

Samen zorgen we voor een bijzondere Kerst, samen zorgen we voor elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *