IS DIT HET NOU?​

Mannenweekend | 6-8 oktober 2023 | Ameland

Welke man kent niet het gevoel: Is dit het nou? Is dit Gods plan met mijn leven? Heeft God mij deze talenten gegeven om dit leven te leiden? Welk doel heeft mijn leven eigenlijk? Dit thema gaan we verder uitdiepen in een mannenweekend georganiseerd vanuit de Baptistengemeente Meppel

Maar naast het thema is er meer! We gaan ook heerlijk genieten van een weekend zonder dagelijkse beslommeringen en klussen die er altijd zijn. Daarnaast is het goed om elkaar beter te leren kennen, omdat de gemeente steeds groter wordt en daardoor vanzelf meer afstand onderling ontstaat. Dat is niet erg, maar het is wel goed om naar elkaar om te zien en vragen en verhalen met elkaar te delen

In de accommodatie die we hebben uitgezocht is maximaal plaats voor 40 mannen. Het is, eerlijk is eerlijk, enigszins Spartaans, maar voor twee nachten hoeft dat niet direct een probleem te zijn, toch? We verblijven in de Lange Dunen op Ameland.

Tijdens het weekend is er ruimte om gewoon lekker te hangen, maar ook om sportief bezig te zijn. Voor iedereen is wel wat te doen. De minimale leeftijd is 18 jaar, maar er is geen maximale leeftijd.

De kosten liggen ongeveer op 150 euro bij volledige bezetting. Zijn er minder aanmeldingen, dan verdelen we de kosten graag over de hele groep. Heb je wel zin om mee te gaan, maar zijn de kosten echt te hoog? Laat het ons weten. Daar moet een mouw aan te passen zijn.

Meld je zo snel mogelijk aan. Dan weten wij waar we aan toe zijn. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.

Hartelijke broederlijke groeten,

Hans Huisman, Jochem Gooijer en Hein Peter Jonker

Meld je aan