Praatpapier 6 – Help ik voel het niet meer!

Tijdens de dienst van afgelopen zondag stonden we stil bij het thema: Help, ik voel het niet meer! Aan de hand van Psalm 77 zagen we dat de Bijbel hier ook de ruimte voor geeft. Er kunnen momenten zijn in ons leven dat we ‘het’ even niet meer voelen. Dat ‘het’ kan op verschillende dingen slaan (vul maar in): Jouw persoonlijke contact met God, het gevoel wat je had bij je geloof, een gevoel van overwinning, een gevoel dat je op de top van de berg staat. In het leven van een gelovige kan het ook voorkomen dat je het niet meer voelt. En wat doe je dan? 

Heb je de preek gemist? Die kun je terugkijken op deze website. 

Zoek je verdere verdieping over dit onderwerp? Neem dan het praatpapier door. 

Downloaden

Download hier Praatpapier 6 - Help, ik voel het niet meer! PDF bestand

Kerkdiensten

Elke zondag
10:00 – 11:30 uur
Baby- en kinderopvang aanwezig 

Locatie

CSG Dingstede
Gerard Doustraat 13, Meppel
7944 HD Meppel

Cookies en privacy