Pijler van gebed

Gebed is één van de pijlers waarop de gemeente rust. Op verschillende plaatsen en tijdstippen wordt er gebeden voor de gemeente. Persoonlijk, in het gezin, op de huiskringen, tijdens de samenkomsten.

Bidstond

Normaal is er iedere maandagavond van 19.45 uur tot 21.00 uur een bidstond voor de gemeente in het gebouw van de Vergadering van Gelovigen aan de Nova Zemblastraat 4, Meppel. Iedere eerste maandagavond van de maand staat de bidstond in het teken van gebed voor onze zendelingen. Door de huidige maatregelen gaat de bidstond enkel digitaal via ZOOM door, voor de link kijk je in de agenda op deze website.

Bidstond voor de dienst

Verder is er iedere zondagochtend voordat de samenkomst begint vanaf 9.45 uur een mogelijkheid met elkaar te bidden.

Gebedspunten

Iedere 2 weken wordt de nieuwsbrief verzonden naar de gemeenteleden. Wil je dat er voor jouw gebedspunten gebeden wordt? Dan kun je de gebedspunten via de knop in de nieuwsbrief verzenden. Gebedspunten kunnen ook per mail aangeleverd worden. Alle leden en betrokkenen van de gemeente kunnen gebedspunten aanleveren via gebed@baptistenmeppel.nl. 

Stadsgebed Meppel

Onze gemeente maakt deel uit van Missie in Meppel (www.missieinmeppel.nl) Elke 4zondag van de maand wordt er in Meppel een gebedsbijeenkomst gehouden onder de naam Stadsgebed Meppel. Voor meer informatie mail je naar: elsmussche@gmail.com of jeanetvdveen@gmail.com

 

Week van gebed

Vanuit Missie in Meppel doen we ook mee met de landelijke week van gebed.

In deze corona-tijd kunnen veel activiteiten en evenementen niet doorgaan. Kerkdiensten worden veelal online gehouden.
Maar aan het begin van het jaar samen bidden, dat moet toch wel kunnen? Als werkgroep onder de vlag van Missie in Meppel willen we graag iedereen uitnodigen om in de Week van Gebed kleinschalig, en met name in de open lucht, samen te komen en samen te bidden. Daarom hebben we in het programma een aantal gebedswandelingen opgenomen. In bijna iedere wijk van Meppel en in Nijeveen wordt een wandeling gehouden. Bij ieder startpunt is een contactpersoon aanwezig die enige begeleiding geeft.


In Nijeveen kun je hieraan meedoen op vrijdagochtend, in Meppel op dinsdag- of vrijdagavond. Bij de ‘afhaalkerk’ bij de Kameel kun je tussen de aangegeven tijden doorlopend terecht, evenals in De Hoeksteen bij ‘gebed en muziek’. Voor deze 2 activiteiten hoef je je niet aan te melden.


Zondag 17 januari starten we bij de Kameel en op zondagavond 24 januari sluiten we de week van gebed af met een viering in de Kruiskerk.


Voor de viering op 24 januari en voor de gebedswandelingen graag
aanmelden op de website www.missieinmeppel.nl
of via het emailadres gebed@missieinmeppel.nl

Kerkdiensten

Elke zondag livestream
10:00 – 11:30 uur
Baby- en kinderopvang aanwezig 

Locatie

CSG Dingstede
Gerard Doustraat 13, Meppel
7944 HD Meppel

Cookies en privacy