PIJLER VAN GEBED​

Gebed is één van de pijlers waarop de gemeente rust. Op verschillende plaatsen en tijdstippen wordt er gebeden voor de gemeente. Persoonlijk, in het gezin, op de huiskringen, tijdens de samenkomsten.

Bidstond

Normaal is er iedere maandagavond van 19.45 uur tot 21.00 uur een bidstond voor de gemeente in het gebouw van de Vergadering van Gelovigen aan de Nova Zemblastraat 4, Meppel. Iedere eerste maandagavond van de maand staat de bidstond in het teken van gebed voor onze zendelingen. Ook als je geen lid bent van de gemeente ben je van harte welkom!

Bidstond voor de dienst

Verder is er iedere zondagochtend voordat de samenkomst begint vanaf 9.45 uur een mogelijkheid met elkaar te bidden.

Gebedspunten

Iedere 2 weken wordt de nieuwsbrief verzonden naar de gemeenteleden. Wil je dat er voor jouw gebedspunten gebeden wordt? Dan kun je de gebedspunten via de knop in de nieuwsbrief (en in de scipio-app) verzenden. Gebedspunten kunnen ook per mail aangeleverd worden. Alle leden en betrokkenen van de gemeente kunnen gebedspunten aanleveren via gebed@baptistenmeppel.nl. 

Gebedsteam tijdens diensten

Bezoek je onze diensten en wil jij je verhaal kwijt en/of heb je behoefte aan gebed? Tijdens al onze diensten is er een gebedsteam aanwezig dat een luisterend oor biedt en met je wil bidden. Als je de zaal binnenkomt zie je de banner van Gesprek en Gebed al staan. Je herkent de mensen van dit team ook aan de keycords die ze dragen.