Deze week: Bidstond, kringen en de Oudjaarsdienst

Het einde van 2020 staat voor de deur. Een bewogen jaar waarin veel is gebeurd. Juist daarom is het ook goed om samen God te zoeken, Hem te danken, Hem te eren en samen te zijn rondom Zijn troon.

Deze week staan er nog een aantal gemeente activiteiten in de agenda:

Vanavond is er weer de tweede online bidstond. Vanaf 19.30u kun je inloggen. We starten om 19.45u. Klik dan op deze link om mee te doen 
Mee doen vanaf je laptop/tablet/pc? Gebruik dan de link op www.baptistenmeppel.nl. Je vindt de link in de agenda.

Komende woensdag staat de laatste kringavond van dit jaar op de planning. We hebben al hele mooie berichten gehoord van kringen die zich zo hebben opgesplitst dat ze met 2 huishoudens samenkomen. Worden er dit jaar nog oliebollen en knieperties geproefd binnen de kringen? Probeer ook juist in deze tijd naar elkaar om te zien!

En dan donderdag 19.00u: De oudjaarsdienst. Dit jaar een hele bijzondere dienst die iedereen thuis kan meemaken. De dienst komt online op ons Youtubekanaal om 19.00u. We gaan met een hele bijzondere dienst dit jaar afsluiten: Ieder heeft iets! Er zijn al heel veel bijdragen binnengekomen van gemeenteleden. Prachtig! Vandaag is de laatste dag om je bijdrage in te sturen. Wie van de gemeenteleden zingt er bijvoorbeeld nog een lied? Of heb je wat meegemaakt wat je graag wilt delen? Vandaag mag je het nog sturen naar: voorganger@baptistenmeppel.nl. 

Klik hier om naar het Youtubekanaal van de gemeente te gaan. Klik op abonneren om altijd op de hoogte te blijven van de laatste uitzendingen.