Festival van geluk: Wij doen mee!

Informatie over de Geluksdiensten en de wensbomen

16 Oktober – Kerken in Meppel

In meerdere kerken in Meppel wordt op zondag 16 oktober een dienst gehouden in het kader van het Festival van Geluk. De dienst staat in het teken van de waarde: gastvrijheid. Bezoekers van de dienst krijgen een gelukspresentje met een boodschap mee om weer zelf door te geven.

Wensbomen
Naast deze bijzondere kerkdiensten is er ook een project met wensbomen waarin wensen kunnen worden opgehangen. Op donderdag 27 oktober van 15.00 tot 18.00 uur staan de wensbomen op het plein voor de Samenstroom aan de Groenmarkt. Iedereen die dat wil mag er een wens uithalen. Op het wenskaartje kan van alles staan: een tekst, een lied, een speciale actie of dienst zoals een keer samen eten, wandelen, fietsen. Laat je verrassen door de bijzondere wensen die je mag ontvangen!

Wat kun jij doen?
Volgende week zondag kun je jouw wens inleveren (hang hem in de boom). De boom wordt dan 27 oktober bij de 6 andere bomen geplaatst in het centrum van Meppel. Je mag gebruik maken van de kaart die je hier vindt: Downloaden. Of maak een mooie tekening, gedicht, wens, kaart, biedt een dienst aan – kortom: wees creatief! Op deze manier mogen we op een hele mooie laagdrempelige manier iets delen van Gods liefde. Doe je mee?

 

 

Wij zijn als gemeente onderdeel van Missie in Meppel, deze acties worden vanuit Missie in Meppel georganiseerd. Meer informatie over Missie in Meppel? www.missieinmeppel.nl 

Meer over het festival van geluk vind je hier: www.festivalvangeluk.nl