Verdiepingsavond: Visies op de eindtijd

Met regelmaat merk ik dat mensen zoekende zijn naar hoe de toekomst er uit gaat zien. Wat gaat er allemaal nog gebeuren en wat gaan we zelf nog meemaken? Grote vragen waar niet altijd alle details van te vertellen zijn. En om het nog ingewikkelder te maken zijn er vanuit ons christelijk perspectief ook nog grote verschillen in de manier waarop we naar de eindtijd kijken.

Op 14 juli gaan we heldere lijnen schetsen: Wat zijn de visies op de eindtijd vanuit het Christendom? Dat betekent dat we de verschillende grote visies naast elkaar gaan zetten om te onderzoeken hoe deze visies zijn ontstaan, wat de Bijbelse basis voor deze visies is en wat de visies inhouden.

Kortom: voordat de finale van het EK begint kun je nog mooi even naar deze bijzondere verdiepingsavond op zondag 14 juli. De avond start om 19.00 uur en is op tijd afgelopen.

Locatie: Het Behouden Huys | Nova Zemblastraat 4, Meppel.