Het Jeugdwerk is weer van start!

Het jeugdwerk is weer van start gegaan. Vrijdag 9 september zijn we het seizoen begonnen met een gezellig avond. Bij praten, patat eten en kennis maken met de nieuwe gezichten stond op het programma.  

Dit seizoen gaan we het anders doen dan vorig jaar. De opbouw van de avonden zal blijven zoals deze afgelopen seizoen ook was maar de indeling van de groepen is veranderd. We hebben als leiding besloten de leeftijden wat meer los te laten. Dat betekent concreet dat we niet meer zo stellig kijken naar wie er in welk jaar van de middelbare school zitten maar meer persoonsgericht kijken naar wat een tiener nodig heeft. We hebben nu 3 groepen. Groep 1 wordt geleid door Jelte en Ikran. Deze groep bestaat voornamelijk uit tieners van klas 1 en 2. Groep 2 wordt geleid door Jaap en Jannerieke. Deze groep bestaat voornamelijk uit 14/15-jarigen. Groep 3 wordt geleid door Jochem en Marit. Dit is de oudste groep hierbij kun je aansluiten als je 16/17/18 jaar oud bent.

We zien uit naar aankomend seizoen. We verwachten dat God opnieuw met Zijn Heilige Geest de harten van de tieners zal raken. Een tekst die mij raakt in de voorbereiding is Jesaja 30:18

“So the Lord must wait for you to come to him so he can show you his love and compassion. For the Lord is a faithful God. Blessed are those who wait for his help.”
Isaiah 30:18 NLT 

We zijn ons ervan bewust dat we geleid worden door de heilige geest. Dat we een kanaal mogen zijn van Gods liefde en dat we in volle afhankelijkheid van Hem deze taak aangaan. En wat een voorrecht is het dan om Tieners te zien aanbidden en dat we zien dat ze groeien in hun geloof.

Willen jullie als gemeente leden bidden voor de jeugd?  

Vrijdag 23 september hebben we weer een jeugdavond. Zoals altijd in het achterhuis!
Ook zal zaterdag 24 september de jongvolwassenavond weer van start gaan.
Zegen,
Erwin Kramer