NIEUW: Wandelend de Bijbel door

Volgende week donderdagochtend gaan we van start met een nieuw initiatief van onze voorganger. Wekelijks zal er een ‘wandelend de Bijbel door’ ontmoeting gepland worden tot aan de zomervakantie.

Wat is het idee?

Trek je wandelschoenen aan

Neem een fles water mee en een Bijbel (of gebruik de Bijbelapp op je telefoon). We verzamelen op Witte Donderdag om 8.45 uur bij de parkeerplaats van Toegangspoort Holtingerveld (bij de startbaan). Om klokslag 9.00 uur gaan we vertrekken – kom dus op tijd!

Lengte

We maken een wandeling van 1 tot 1,5 uur. Tijdens deze wandeling neemt Johan ons mee in een Bijbelgedeelte. De manier waarop we de tekst gaan bestuderen kan per keer verschillen. Bij terugkomst is er nog de gelegenheid om bij de Brasserie eventueel een kop koffie te nuttigen. 

Volgende data

Het is de bedoeling dat we wekelijks een ‘WDBD’ ontmoeting gaan inplannen. We kijken nog even wat hiervoor het meest geschikte moment zal zijn.

Noteer in ieder geval alvast de volgende data in je agenda:

– 28 maart 8.45u verzamelen/9.00u vertrek

– 4 april 8.45u verzamelen/9.00u vertrek

– 11 april 8.45u verzamelen/9.00u vertrek

– 18 april 8.45u verzamelen/9.00u vertrek

– 25 april 8.45u verzamelen/9.00u vertrek

Na april zullen we weer kijken of het op hetzelfde moment blijft, of dat we dan bijvoorbeeld naar een avond gaan (ook omdat het dan ’s avonds weer licht genoeg is). Ben je er bij?

Deze activiteit is niet alleen voor gemeenteleden, iedereen is van harte welkom! Dus nodig ook andere uit!

Vervoer

Mocht het vervoer naar de locatie in Havelte een probleem zijn, laat het dan even weten via voorganger@baptistenmeppel.nl

Tip: Neem op regenachtige dagen een paraplu of poncho mee 😉