Ook behoefte aan échte tijd voor elkaar?

Doe mee met de Marriage Course!

Tijd voor elkaar maken blijkt de sleutel tot een gelukkige relatie te zijn, zo wijst onderzoek uit. Vaak is er in een relatie de behoefte aan bijvoorbeeld meer gezamenlijke activiteiten, betere gesprekken met elkaar en betere seks, maar hoe ga je daarmee aan de slag? De Marriage Course, die ook in Meppel van start gaat, is een goed begin.

De Marriage Course in Meppel gaat op 18 januari 2023 van start. Tijdens de zeven avondjes uit krijgen jij en je partner praktische handvatten om samen mee aan de slag te gaan. Elke avond begint met een heerlijk diner voor twee. Afgewisseld met inleidingen van cursusleiders (of toffe video’s) ga je met z’n tweeën in gesprek over thema’s als conflicten, seks, schoonfamilie, vergeving en communicatie. Er zijn dus geen groepsgesprekken, er is juist tijd voor elkaar.

De relatiecursus is leuk en goed voor je relatie, of het nou lekker loopt of juist even wat minder gaat. Een deelnemer van de Marriage Course: “Waarom zouden we wachten tot het fout gaat? Je auto laat je ook APK keuren, zelfs als die nog prima rijdt en je nergens last van hebt.” Bovendien blijkt uit onderzoek dat 80% van de mensen in een vaste relatie ervan overtuigd is dat ‘alles onderhoud vraagt, ook een relatie’.

Kom ook tijd voor elkaar maken tijdens deze cursus. De cursus kost €195,- per stel. Daarvoor krijg je elke avond een diner voor twee, heerlijke koffie of thee, wat lekkers tijdens de avond en cursusmateriaal.

Ook tijd voor elkaar maken? Kijk voor meer informatie op tijdvoorelkaar.nl en zoek op Meppel. Aanmelden kan via www.baptistenmeppel.nl of neem direct contact op met Johan Otten, voorganger@baptistenmeppel.nl. Jullie eerste avondje uit begint op woensdag 18 januari 2023 om 19.00 uur. Jullie zijn welkom in de Kameel (Zuideinde 31 te Meppel).