Nieuwe Bijbelstudieserie: Liefdevol gemeente blijven

De inschrijving voor de nieuwe tweewekelijkse Bijbelstudie serie is geopend! Vanavond, 17 november en 1 december zijn de laatste drie avonden van Schatgraven in Galaten. Daarna gaan we op woensdag 15 december starten met een 5-delige studie “Liefdevol gemeente blijven”.

Hoe kun je in de gemeente liefdevol met elkaar omgaan ondanks de verschillende achtergronden en visies van de leden? In deze Bijbelstudie duiken we de brieven van Johannes en Judas in om daar over te leren.

Thema’s die aan bod komen:
– Is Gods liefde in de gemeente te zien?
– Volg je God met zuivere motieven?
– Hoe ga je om met mensen die onrust of spanning in de gemeente brengen?
– Hoe zorg je ervoor dat je bij meningsverschillen de christelijke waarden en Gods onderwijs voor ogen blijft houden?
Deze thema’s zijn juist in deze tijd actueler dan ooit! Er is zoveel spanning in de maatschappij en verwijdering tussen mensen. Hoe zijn wij als gemeente anders? Geef je via het formulier op de cursus pagina op voor de twee wekelijkse studie.

Noteer direct de data: 15 december, 12+26 januari, 9+23 februari
Locatie: Het Achterhuis | Tijdstip: 20.00-21.30u

Promotie maken? Gebruik deze afbeeldingen op sociale media: