De Kerstplanning!

Dit jaar vieren we Kerst anders dan anders. Maar jij kunt het zeker mee gaan maken! We nodigen je van harte uit voor de online vieringen.
Op vrijdag 24-12 is er om 19.00u een speciale interactieve Kinderkerstnachtdienst via Teams. Hiervoor ga je vrijdag vanaf kwart voor 7 naar www.baptistenmeppel.nl/kinderkerst Zet ook alvast een kaarsje klaar. Wist je trouwens dat er ook een hele speciale gast komt? Het gaat een super leuke viering voor het hele gezin worden.
Op zaterdag 25-12 is het dan zover: Eerste Kerstdag. Om 10.00u kun je via onze website (of ons Youtube kanaal) de livestream volgen. Er is dan een heuse Kerstdienst!
En dan op zondag 26-12 is het Tweede Kerstdag en hebben we een hele speciale Kerst sing-in! Normaal staat er bij ons altijd een band op het podium, maar voor deze zondag hebben we een prachtig orgel gehuurd die door Jannes Koetsier bespeeld zal worden. Hij neemt zijn broer Henk met de trompet mee en daarnaast is er een gelegenheidskoor vanuit de gemeente die de samenzang zal begeleiden. En er gaan prachtige liederen klinken! Ook deze dienst kun je via de gebruikelijke kanalen online volgen.
Laten we zoveel mogelijk mensen uitnodigen!

Kerkdiensten

Elke zondag
10:00 – 11:30 uur
Baby- en kinderopvang aanwezig 

Locatie

CSG Dingstede
Gerard Doustraat 13, Meppel
7944 HD Meppel

Cookies en privacy