doop

Komende zondag: Doopdienst in de Reest

Zondag 26 juni houden we weer een doopdienst in het Wilhelminapark.

De dienst begint zoals gebruikelijk om 10.00 uur. Kom zoveel mogelijk lopend of op de fiets. Kom je met de auto? Parkeer dan bijvoorbeeld bij de P&R bij het treinstation. Slechter ter been en parkeren in de directe omgeving? Zorg dan dat je netjes parkeert en geen overlast veroorzaakt voor de wijk, zodat we daar ook tot getuigenis mogen zijn.

Er zijn een aantal stoelen gehuurd, maar neem vooral ook zelf een kleedje/stoel o.i.d. mee zodat er genoeg zitplekken zijn voor iedereen. Er is geen crèche of kinderkerk tijdens deze dienst.

 

Tijdens deze dienst worden er in ieder geval 5 mensen gedoopt in de Reest en zullen we ook nog 1 kindje opdragen. Overweeg jij de keuze voor de doop te maken? Je kunt zondag nog steeds gedoopt worden! Neem vandaag of morgen contact op of loop zondag even naar de voorganger of een van de oudsten. (contact: voorganger@baptistenmeppel.nl )

 

Mocht het heel slecht weer worden dan is de dienst in Dingstede, maar hier gaan we niet vanuit.

Voorganger van deze dienst: Johan Otten
Oudste van dienst: Marnix van Loenen
Zangleider: Gerald van der Grijn

Eerste collecte: Gemeentewerk | Tweede collecte: Jeugdwerk