Jaarthema "U geheel toegewijd"

Jaarthema van seizoen 2022-2023

Deze pagina wordt regelmatig aangepast. Hier kun je alles vinden over de jaar- en kwartaalthema’s.

De afgelopen seizoenen hebben we het onderwijs binnen de gemeente steeds meer diepgang proberen te geven. Een van de manieren waarop we dat doen is doormiddel van jaar- en kwartaalthema’s. Dit is als het ware de kapstok waaraan we het onderwijs binnen de gemeente ophangen. Voor het seizoen 2022-2023 hebben we weer een prachtig jaarthema: U geheel toegewijd.

Kwartaalthema’s
Daarnaast werken we iedere drie maanden aan de hand van een kwartaalthema het jaarthema verder uit. We starten ons nieuwe seizoen in september. Hieronder vind je een overzicht van de 4 kwartaalthema’s en waar we qua onderwijs op gaan focussen. 

Identiteit

September-november
Tijdens dit eerste kwartaal denken we na over wie God is en wie wij zijn. Wij mogen ontdekken wie we zijn in Christus en welke impact heeft dat op ons leven?

Gods plan

December-februari
Heeft God een plan met deze wereld? En met ons leven? Wat is Zijn wil voor de wereld. En als we daar wat over kunnen zeggen, wat betekent dit dan voor ons leven?

Gods beloften

Maart-mei
In de Bijbel vinden we ontzettend veel beloften van God. Welke beloften staan er in de Bijbel? Welke beloften zijn al vervuld? En welke beloften worden er nu vervuld of gaan nog vervuld worden?

Gods kampioen

Juni-augustus 
De Bijbel schetst het beeld van de strijd die er is in de hemelse gewesten. Paulus gebruikt beelden van een wedloop en de wapenrusting. Wat zegt dit over ons? Wat betekenen wij voor God?

Jaarthema diensten

De diensten zijn terug te kijken op deze pagina. Hieronder vind je de dienst van de startzondag waar het jaarthema uiteengezet werd. 

Cursus aanbod

Op zoek naar meer toewijding? Dit seizoen hebben we een cursus aanbod waarmee we jou op weg willen helpen: De Alpha-cursus voor zoekers, de Kairos discipelschapstraining voor mensen die meer diepgang willen en de Marriage Course voor stellen die willen investeren in hun huwelijk!

Meer informatie hierover en aanmeldopties vind je op de cursuspagina

De Marriage Course start op 18 januari 2023, meld je dus gauw aan en doe mee!