Jaarthema "U geheel toegewijd"

Jaarthema van seizoen 2022-2023

Deze pagina wordt regelmatig aangepast. Hier kun je alles vinden over de jaar- en kwartaalthema’s.

De afgelopen seizoenen hebben we het onderwijs binnen de gemeente steeds meer diepgang proberen te geven. Een van de manieren waarop we dat doen is doormiddel van jaar- en kwartaalthema’s. Dit is als het ware de kapstok waaraan we het onderwijs binnen de gemeente ophangen. Voor het seizoen 2022-2023 hebben we weer een prachtig jaarthema: U geheel toegewijd.

Kwartaalthema’s
Daarnaast werken we iedere drie maanden aan de hand van een kwartaalthema het jaarthema verder uit. We starten ons nieuwe seizoen in september. Hieronder vind je een overzicht van de 4 kwartaalthema’s en waar we qua onderwijs op gaan focussen. 

Identiteit

September-november
Tijdens dit eerste kwartaal denken we na over wie God is en wie wij zijn. Wij mogen ontdekken wie we zijn in Christus en welke impact heeft dat op ons leven?

Gods plan

December-februari
Heeft God een plan met deze wereld? En met ons leven? Wat is Zijn wil voor de wereld. En als we daar wat over kunnen zeggen, wat betekent dit dan voor ons leven?

Gods beloften

Maart-mei
In de Bijbel vinden we ontzettend veel beloften van God. Welke beloften staan er in de Bijbel? Welke beloften zijn al vervuld? En welke beloften worden er nu vervuld of gaan nog vervuld worden?

Gods kampioen

Juni-augustus 
De Bijbel schetst het beeld van de strijd die er is in de hemelse gewesten. Paulus gebruikt beelden van een wedloop en de wapenrusting. Wat zegt dit over ons? Wat betekenen wij voor God?

Jaarthema diensten

Vind hieronder alle diensten die er zijn geweest over dit thema. 

YouTube playlist met liederen rond dit thema

Cursus aanbod

Op zoek naar wat het geloof inhoudt? Neem deel aan de Alpha cursus!

Al langer bezig met het geloof en wil je een verdiepende slag maken in jouw toewijding aan God? We starten binnenkort ook met een discipelschapstraining: De Kairoscursus. Meer informatie hierover en aanmeldopties vind je op de cursuspagina